'OKU-KEŞFET-ETKİLE' eTwinning Projesi

Okulumuzun 1-2-3 A Sınıf Öğretmeni Kübra MUTAF' ın rehberliğinde öğrencilerimiz 'Oku-Keşfet-Etkile' e Twinning projemiz ile 3.hafta 'KÜÇÜK MEŞE PALAMUDU' adlı kitabımızla ilgili çalışmalarını, kitabımızın kahramanı ile Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri dersleriyle disiplinler arası çalışmalar yaparak ,bireysel ve grup çalışmalarıyla iletişim ve işbirliği becerilerinin, öz yönelim becerilerinin geliştiği ve sorumluluk bilinciyle okulumuzun bahçesine palamut ekmeleriyle çevre bilincinin gelişimi sağlanmıştır.

07-05-2022

07-05-202207-05-202207-05-202207-05-202207-05-2022