'OKU-KEŞFET-ETKİLE' eTwinning Projesi

Okulumuzun 1-2-3 A Sınıf Öğretmeni Kübra MUTAF' ın rehberliğinde öğrencilerimiz 'Oku-Keşfet-Etkile' e Twinning projemiz ile 4.hafta 'YAVRU AHTAPOT OLMAK ÇOK ZOR' adlı kitabımızla ilgili çalışmalarını, kitabımızın kahramanı ile Türkçe, Hayat Bilgisi ve Fen Bilimleri dersleriyle disiplinler arası çalışmalar yaparak ,bireysel ve grup çalışmalarıyla iletişim ve kişiler arası becerilerinin, öz farkındalık becerilerinin, bilgi okur yazarlığı becerilerinin ve günlük yaşam becerilerinin gelişmesine katkı sağlayarak yaparak yaşayarak öğrenmeler gerçekleştirdi.

Okulumuzun 1-2-3 A Sınıf Öğretmeni Kübra MUTAF' ın rehberliğinde öğrencilerimiz 'Oku-Keşfet-Etkile' e Twinning projemiz ile 4.hafta 'YAVRU AHTAPOT OLMAK ÇOK ZOR' adlı kitabımızla ilgili çalışmalarını, kitabımızın kahramanı ile Türkçe, Hayat Bilgisi ,Fen Bilimleri ve İngilizce dersleriyle disiplinler arası çalışmalar yaparak ,bireysel ve grup çalışmalarıyla iletişim ve kişiler arası becerilerinin, öz farkındalık becerilerinin, bilgi okur yazarlığı becerilerinin ve günlük yaşam becerilerinin gelişmesine katkı sağlayarak yaparak yaşayarak öğrenmeler gerçekleştirdi.

07-05-202207-05-202207-05-202207-05-202207-05-202207-05-2022